Vad är Smart TV, Vad är det för och vilka användningsområden kan du ge det?

En Smart TV är en billig 65 tums smart TV som via ett operativsystem kan du utföra uppgifter som hittills har du gjort med en dator och uppenbarligen ansluts till Internet.

Jag ska förklara vad en Smart TV är för, allt du kan göra med det och alla fördelar det har.

Förresten, om du letar efter en, jag har alltid uppdaterat en lista över de bästa Smart TV kvalitet pris.

Vad är en Smart TV?

Jag ska berätta för dig vad en Smart TV är för, men jag säger dig att det här är lite jämfört med vad som kan göras för att se på Streaming tjänster så som Popcorn Time från dreamfilms.se.
tittande

Det är uppenbart att från en Smart TV kan du titta på TV, men det är något som måste klargöras, eftersom vissa människor blir förvirrade.

Men se upp, att vi kommer att kunna titta på TV på många olika sätt, eftersom vissa innehåller endast DTT och kabel tuners.

Men andra, ta också med satellitmottagare, vilket kommer att rädda oss att sätta en extern tuner.
Spela in från TV

Jag antar att om du är en av de människor som gillar att titta på TV, du vill spela in några program om det fångar dig ut ur ditt hus. Tja, om din TV är av en mitten eller hög räckvidd, säkert den har denna funktion.

Bara köpa en hårddisk eftersom de flesta inte spela in på pendrive och spela in allt du kan och vill, naturligtvis.
Titta på filmer gratis

Jag tror att kunna titta på strömmande video är den vanligaste användningen av en Smart TV, till den grad att många människor inte längre titta på konventionella kanaler.

Med din smarta TV kan du titta på Netflix, HBO och andra videokanaler, Youtube och liknande och alla utan behov av någon extern enhet.
Surfa på Internet

Jag antar att du redan har din smarta TV ansluten till Internet. Och om du inte har gjort det ännu, är det dags för dig att. När du är ansluten, du vet att du kan surfa på Internet precis som du gör från din dator.

Jag rekommenderar att du ansluter ett bra tangentbord och njuter av innehållet, vilket är bekvämare och lättare att göra någonting.
Spela

Självklart kan vi inte jämföra en Smart TV med en konsol, men du kan spela spel.

Några enklare, andra mer komplexa, men det kommer säkert att ge dig en bra tid av kul.
Konsultera Nyheter

Om du inte kan hålla dig uppdaterad med vad som händer i världen, från din smarta TV kan du kontrollera Dagens Nyheter.

Beroende på vilket program du använder, kommer det att ge olika alternativ för att kunna komma åt denna information på olika sätt, utan att behöva öppna även programmet.
Se vädret

Från din smarta TV kan du se vädret som kommer att göra i dag.

Mycket intressant sak om du vill gå ut för att göra sport eller bara veta vad som väntar på dig på väg till jobbet.
Visa dina sociala nätverk

Om du är en av dem som spenderar mycket tid på sociala nätverk, kommer jag att berätta att du kan ställa in dem på din TV och därmed lämna din dator åt sidan.

Jag har vänner och familj som har direkt lämnat åt sidan datorn och många av de uppgifter som nätverk, de gör från TV: n som alltid fångas mer till hands.
Spela på USB

Jag vet att detta redan är en grundläggande sak och att du säkert måste veta det. Men jag är en av dem som föredrar att alla vet vad han har, oavsett hur lite kunskap om teknik han har.

Så säkert din TV innehåller en USB-port där du kan sätta filmer, foton och musik och titta på dem direkt.
Titta på gratis 3D-filmer

Ja, det finns äldre modeller av Smart TV, som har 3D-teknik och det är nonsens att du inte utnyttjar det.

Så jag rekommenderar att du läser artikeln om hur du tittar på 3D på din smarta TV och njuta av samma som om du var på bio.
Videosamtal

Om du har familj där ute, är jag säker på att detta kommer att komma till dig med pärlor. Du kan hämta din TV och ringa videosamtal Med Skype och personer som också har ett konto. Och om de inte gör det, är det gratis.

Oroa dig inte om din TV inte kommer med en inbyggd webbkamera eftersom du kan sätta på den säkert. Eller åtminstone till nästan alla nya som inte tar det som standard.
Och mycket mer…

Har du sett att med din mobil installerar du ett program och plötsligt har det en annan användning? Tja, en Smart TV är densamma.

Du kan göra många saker, beroende på vilka program du installerar, så möjligheterna är oändliga.