Så vad är en VPN?

VPN är ett enkelt sätt att se till att du förblir anonym på nätet, vilket är mycket värt i dessa dagar. Nu när vi har myndigheter som mer än gärna vill spionera på oss, så ska man se till att ha en VPN-tjänst. När du använder VPNS så tunnlar dem dig via en VPN-tunnel, och igen kan då se att det var du som gjorde något.

Inte nog med detta så krypteras all din data hela tiden, och detta med extrem säker kryptering via deras VPN-servers. Allt detta suger naturligtvis lite datakraft, så det är viktigt att välja en snabb VPN-tjänst när du köper en sådan.

Vad kan man använda en privat VPN till?

VPN tjänster kan användas till väldigt mycket, men jag tycker bland annat att för IPTV tjänster så är det perfekt. Du kan framför allt läsa om bästa vpn för IPTV på den länken, vilket kan ge dig massa bra tips om hur det fungerar! Och jag kan säga att när det kommer till IPTV, så kommer det väldigt väl till nytta!

Varför du inte ska använda gratis Privat VPN

Det finns några gratis VPN tjänster på nätet, men vi avråder dessa starkt. Dem är till och börja med på tok för långsamma för nästan allt. Så du kan bara i bästa fall surfa med dem. Så fort du vill kolla på videos online, så är det kört. Detta är på grund utav att en Privat VPN som är gratis, används av på tok för många, samtidigt som man inte kan satsa på bra hårdvara som företag eftersom att man inte tjänar några pengar.

Och för att tjäna pengar, så har många av dem sålt sig helt och hållet under åren. Hela tanken är att du ska slippa få reklam för lustgas bara för at du vid något tillfälle sökt på det, men det säljer din information till ett förertag som där du kan köpa saker online.

Använd VPN i mobilen

Det flesta VPN-tjänsterna har stöd för olika mobila enheter, vill du läsa mer om detta så finner du det på ”VPN för iPhone”. Där kan du läsa mera om hur VPN-tjänsterna fungerar på mobilerna, och vart du laddar ner tjänsternas appar. PrivatVPN rekommenderar alla att skaffa en VPN-app för mobilen också, då det ändå inte kostar dig något extra när du skaffar en VPN-tjänst.

Kan man använda VPN för IPTV?

Absolut, och det är också något vi rekommenderar alla att göra. Att använda VPN för IPTV tjänster, så att myndigheter inte kan se att du använder en sådan tjänst. Med hjälp av en VPN, så kan du kryptera all din data in och ut ur din enhet, och då blir det omöjligt för någon att se vad du gör.

Använda en VPN för streaming tjänster?

En annan typ av streaming tjänster som det är vanligt att använda en vpn till, är det streaming tjänster som finns på nätet. Dessa är inte heller dem lagliga att använda, vilket blev bevisat när Dreamfilm togs ner. På deras hemsida dreamfilms.se kan man inte längre se på streams, då polisen gjort razzior mot dem.