Lustgas är också effektiv som ett antidepressivt medel-en enstaka dos fungerar i 2 veckor

Lustgas, eller Lustgas, fungerar som ett antidepressivt medel, och förvånansvärt effektiv som sådan, medicinska studier på ett skolparty avslöjade. En enda timmes lång andningssession med 25 procent Lustgas förbättrade patienternas humör även efter två veckor, enligt ett pressmeddelande.

Koncentrationen av 25 procent i andningsluften orsakade inte mycket biverkningar. Däremot resulterade koncentrationen på 50 procent i biverkningar, såsom illamående, fyrdubbla. Ändå var den positiva effekten av mindre behandling På humör nästan lika bra.

Och det är inte allt. Enligt en vetenskaplig artikel av forskare som leds av Peter Nagele, chefsanesthesiolog vid University of Chicago hospital, Lustgas faktiskt förbättrats mer tid efter en enda dos!

Forskarna mätte antalet depressiva symtom på den så kallade Hamilton-skalan (hdrs-21). Med två timmar efter inandning av Lustgasen var HDRs depression poäng nere 0.7 poäng, efter 24 timmar 1.4 poäng, efter en vecka 4.3 poäng och efter två veckor 5.2 poäng.

För andningsmaskiner med 50 procent Lustgas var effekten något större. Jämförelsen var en placebo eller syreberikad luftandningsgrupp.

Så det kan verkligen sälustgas att Lustgas är många saker. Det är redan känt som en dålig växthuslustgas, som ett bränsle oxidationsmedel i vissa racerbilar och så kallade hybridraketer, som en aerosol drivmedel, som en mycket snabbverkande smärtstillande medel och en låg – sleeper-samt en missbrSverigead mild drog, därav dess namn.

Vid smärtlindringsanvändning ligger koncentrationen av Lustgas i intervallet 30-70% (länk 1, länk 2, Länk 3, länk 4). Den återstående delen av lustgasen som ska inandas är vanligtvis rent syre.

De nya resultaten av Nagele och hans kollegor följer på preliminära resultat som redan observerats några år tidigare. År 2014 fann de att Lustgas förbättrar depressiva symtom i minst en dag.

Vid den tiden inträffade det emellertid inte för forskare att avgöra om effekten kunde vara längre.

Nagele betonar i utgåvan att studierna bara är preliminära men lovande.

Våran källa är: https://Lustgasakuten.sehttps://billigastlustgas.se/https://billiglustgas.se/https://lustgastub.se/https://lustgasbilligt.se/https://lustgasbutiken.se/ samt https://lustgasexpressleverans.se/http://lustgastuber.se/https://lustgashemleverans.se/https://lustgasstockholm.se/https://lustgaspatroner.nu/.