Vaporizers är den nya coola trenden bland unga

En vaporizer är en slaggs typ av ecigarett med en sluten behållare för ejuice, för dig som vill lära dig att börja med vaping är detta system helt perfekt. Att vaping och vapes har blivit så populärt bland unga idag beror till stor del på att unga idag är mycket mer hälso medvetna än vad tidigare generationer har varit.

Att köpa en vape nuförtiden är enklare än att köpa vanliga cigaretter, och den stora fördelen är uppenbar iomed att du slipper få i dig alla andra farliga kemikalier som en cigarett annars har. Bland unga verkar man också uppskatta att en vaporizer är smidig att ta med sig och lätt att gömma för lärare och föräldrar som inte vill att se ungdomarna röka.

Så vad är då skillnaden mellan en vape, ecigg och vaporizer?

Den stora skillnaden mellan en ecigg, vape och en vaporizer är inte större än namnet. Alla tre är en elektronisk cigarett med ett batteri, coil och tank som du fyller på med e-vätska som du sedan förångar och röker. Det finns naturligtvis olika typer av dessa där en del är så kallade mekaniska moddar, medans andra är med skärmar och en del är små pod system.

Som nybörjare tycker vi det är bra att börja med ett enkelt ecigg startkit så att du lär dig till en början. Pod systemen är ett bra alternativ tycker vi för de är små och enkla att ha med sig överallt, och framförallt så är denna typ av vaporizer billiga att köpa.

Är det farligt att röka vaporizer?

Det är med allra största sannolikhet inte nyttigt att röka ner någon typ av kemikalier ner i lungorna, men det är också ett betydligt bättre val att välja en vape istället för cigaretter som innehåller många tusen olika farliga kemikalier. Våra mänskliga lungor är trots allt bara gjorda för att absorbera syre och inget annat, så i bästa av dagar så hade du bara dragit ner 100% rent syre i dina lungor och inget annat.

Vad säger då forskningen om vaporizers?

Den senaste forskningen kring användandet av e-cigg och olika typer av vaporizers är ganska entydlig och visar på att det är bättre med ecigaretter än vanliga cigaretter. Även om det inte finns någon som rekomenderar att man ska röka elcigaretter istället för vanliga cigaretter så skulle nog de flesta läkare kunna skriva under att det i vart fall är bättre.

Vart köper man vape moddar och pod system billigast?

Vi har granskat ett stort antal butiker både i Sverige och utomlands som säljer vapes, och and typer av elektroniska cigaretter som går att köpa. Den vape butik som vi gilla bäst heter vape.se och har sitt huvudkontor i Karlstad. Vi tycker vape har ett grymt stort utbud av både vapes och ejuice som borde täcka de allra flestas behov.

Hur är då priserna på vape.se?

Vi tycker att vape.se har bland marknadens bästa priser, med billiga vaporizers och billiga ecigg startkit så når man ut till en bred massa av lämpliga kunder som sin målgrupp. Att man sedan också har fri frakt är bara ett stört plus i kanten tycker vi. Bästa pris på ejuice har de också i Sverige, som Sveriges största vape burik med absolut störst utbud av e-juice och andra typer av e-vätska så finner du garanterat något som faller dig i smaken.

Hur gammal måste man vara för att handla?

Som alla andra vape butiker i Sverige som säljer vaporizers och elektroniska cigaretter så har de en åldersgräns på 18 år för att handla från deras nätbutik. Detta är gällande svensk lag att alla så kallade TPD produkter får inte säljas till minderåriga.